upper

Ke

"Anda cukup bertuah, inilah peluang keemasan anda
belajar membuat kraftangan keychain nama
sulaman benang
yang sangat laris dan diminati ramai"



Mohd Hairul Hissam
STAR CREATIVE CENTER (JM0570510-X)
Tarikh:

Pengalaman Saya Menjual Ribuan Keychain Nama.

Asalnya adik saya menunjukkan keychain nama yang dibuat oleh kawannya. Ia sekeping keychain nama yang kecil, nipis dan kurang menarik. Dari situ saya mencipta pelbagai jenis keychain nama yang jauh lebih menarik dan banyak kegunaan. Saya sendiri telah menjual ribuan keychain nama semenjak tahun 2005 sebelum saya sambung belajar memasak. Sambutan memang mengejutkan. Tempahan dari pelangan tidak henti-henti dari kalangan pelajar sekolah yang dijual oleh adik saya di sekolahnya. Budak-budak sekolah memang sukakannya. Saya pun turut mendapat banyak tempahan dari keluarga rakan sekerja di tempat saya bekerja.

Sebenarnya dvd pakej keychain ini telah mula dijual pada Januari 2010. Memang ramai telah berjaya menjual keychain nama dengan belajar melalui dvd ini. Dan pada tahun 2017, dvd pakej keychain ini telah dibuat semula dalam bentuk dvd movie yang lebih canggih dan lebih mudah dipelajari.


Tonton Video Preview Ini dulu.
Klik play pada video..........



Jika video ini tidak clear, tukar quality resolutionnya.
Caranya, klik button  dibawah video dan tukar kepada 360p.





Kenapa Keychain Nama Mudah Dijual

Keychain ini sangat diminati ramai kerana pembeli boleh menentukan nama kesukaannya pada keychain nama. Ini yang menjadikan kraftangan ini sangat menarik dan popular. Biasanya pembeli akan menempah mengikut nama kesukaan untuk orang tersayang atau untuk diri sendiri. Nama pada keychain ini menjadikan orang tersayang rasa dihargai dan disayangi. Ditambah lagi dengan pelbagai bentuk keychain nama yang unik menjadikan permintaannya keychain nama ini sangat tinngi.

Testimonial Suri Rumah Menjual Keychain Nama...
testi

psst: banyak lagi testimonial pembeli sebenar di bawah


Apa Kegunaan Kraftangan Keychain ini

Jika anda baru mengenali Keychain Nama Sulaman Benang tentu tertanya-tanya, apakah kegunaan keychain ini. Sebenarnya banyak kegunaan kraftangan keychain nama nie. Sebab itu ia sangat diminati ramai. Dibawah adalah senarai kegunaannya

1. Keychain ini boleh digantung dihandphone anda.

2. Menyerlahkan beg tangan anda atau beg sekolah anak anda.

3. Disematkan bersama hadiah harijadi untuk si dia

4. Digunakan sebagai penanda buku atau 'Bookmark'

5. Dililit dicermin tengah kereta anda.

6. Menghiasi monitor anda. Boleh digantung di tepi atau atas monitor anda.

7. Mengindahkah meja belajar anda dengan kata-kata semangat. Keychain Gulungan boleh dijadikan tempat meletak pen atau pensil.

8. Diikat pada kunci kereta. pendrive atau di pensil box kesayangan anda.

9. Keychain nama untuk diberikan bersama duit raya atau angpow semasa hari raya.

10. Hadiah kenangan untuk majlis perpisahan, hari guru atau persatuan.

11. Digantung di pintu bilik dengan nama anak-anak anda. Atau diletakkan di meja makan atau peti sejuk untuk mengingatkan anak-anak anda membaca BISMILLAH.

12. Hadiah untuk menghargai sahabat, keluarga dan kekasih anda dengan keychain comel

,



Inilah Peluang Anda Buat Duit Dgn Keychain

Jika anda seorang siswazah yang masih mengganggur atau surirumah. Inilah peluang anda menjana pendapatan untuk membantu keluarga anda. Bisnes kraftangan keychain sulaman benang memang boleh dijalankan dirumah. Untuk yang bekerja pun boleh membuat bisnes ini secara sampingan untuk menambah lagi pendapatan. Anda boleh membuat keychain selepas balik bekerja atau pada hari cuti. Ia terbukti berkesan kerana ramai yang telah berjaya menjual keychain atau kraftangan ini.

Testimonial Siswazah Menjual Keychain Sebelum Dapat Kerja..


Keuntungan Bisnes Kraftangan Ini Sangat Tinggi

Tahukah anda ? Margin keuntungan sebuah keychain sulaman benang melebihi 400%. Harga keychain nama ditentukan berdasarkan pada jumlah huruf. Semakin banyak huruf, semakin besar untungnya. Cara pengiraan kos dan menentukan harga ada diajar dengan terperinci di dalam pakej ini. Semua yang diajar berdasarkan pengalaman saya sendiri menjual keychain nama ini. Bisnes kraftangan memang menguntungkan.

keychain

Keychain sepeti di atas boleh dijual dalam harga RM4.50 dan kosnya tidak sampai RM1 pun. Dan jika anda menjual keychain putaran dua nama yang digantung di kereta. Anda boleh menjual sehingga RM10.00 sebuah. Memang lumayan.


Nanti Dulu

Ini belum lagi menggunakan benang emas atau keychain bentuk putaran yang boleh dijual dengan harga yang lebih tinggi dengan keuntungan lebih tinggi.





Bagaimana Nak Jual Keychain Nama Ini

Dari pengalaman saya sendiri, menjual keychain nama tidak susah. Anda hanya perlukan seorang adik atau jiran yang masih bersekolah untuk tolong anda menjualnya di sekolah mereka. Adik anda tidak perlu pandai bercakap atau pandai menjual. Cukup seorang kawan adik anda beli. Selepas tu, confirm ramai yang akan membeli tanpa henti-henti. Ia memang cepat tersebar kerana budak-budak sangat sukakannya dan suka menunjuk pada rakannya. Selain itu anda juga boleh menjual pada rakan sekerja atau jiran-jiran. Selepas seorang je beli, ia akan cepat tersebar dan ramai akan beli. Anda juga boleh menjual melalui facebook atau internet. Saya sendiri merupakan orang pertama yang menjual keychain nama di internet pada masa dulu. Di dalam dvd ini saya akan cerita pengalaman saya menjual secara online dan offline.


Harry Potter Keychain


Senang Tak? Belajar Buat Keychain

Dah ramai pembeli pakej ini yang berjaya membuat dan menjualnya. Mereka semua tiada asas atau ilmu membuat keychain. Mereka berjaya dengan hanya belajar melalui dvd keychain ini. Jika anda pernah membeli pelbagai dvd masakan saya, anda akan tahu saya mengajar memang detail dari asas sehingga pandai.

Di dalam dvd ini, anda akan diajar dari asas memegang keychain dan membuat lilitan sehinggalah menghasilkan 5 jenis keychain komersial. Semuanya diajar melalui video-video step by step dengan suara saya yang jelas. Tambahan lagi saya menyediakan lebih 500 gambar untuk anda belajar membentuk pelbagai jenis huruf, nombor dan simbol dari sulaman benang. Percayalah, anak anda pun mudah mempelajarinya.


Harry Potter Keychain

Bagaimana Nak Dapatkan Bahan Keychain Ini

Anda jangan risau kerana ia sebenarnya bahannya mudah didapati. Di dalam dvd ini turut akan diajar cara mendapatkan bahan-bahannya secara offline di kedai dan juga secara online di internet. Detail cara mendapatkan bahannya ada diberitahu di dalam modul 1 di dalam dvd. Pembeli pakej yang telah berjaya menjual keychain pun mendapatkan bahan-bahannya di tempat mereka sahaja.




Untuk Siapa Pakej Keychain Nama ini


Pelajar-pelajar sekolah yang ingin mempelajari selok-belok perniagaan sambil mengaut keuntungan yang lumayan. Inilah permulaan yang cukup baik belajar berbisnes.
Siswazah yang menggangur atau pelajar yang menunggu keputusan SPM. Inilah masanya anda membuktikan kepada keluarga anda. ANDA BOLEH BERJAYA..
Surirumah yang ingin membantu menambahkan pendapatan keluarga. Bisnes keychain nama memang sesuai dijalankan oleh surirumah anda atau mereka yang tidak bekerja.
Mereka yang bekerja ingin membuat bisnes keychain secara sampingan untuk menambah pendapatan. Ia boleh dilakukan selepas baik kerja dan pada hari cuti.
Ibu-bapa yang mempunyai anak-anak yang tidak bekerja. Dan ingin melihat anak-anaknya berjaya dalam bidang perniagaan. Inilah asas-asas perniagaan terbaik untuk anak-anak anda sebelum mereka membuka perniagaan lain yang lebih hebat.
Mereka yang kekurangan modal tetapi berminat untuk memulakan perniagaan. Perniagaan ini merupakan langkah pertama anda menceburi dunia usahawan.
Atau mereka-mereka yang ingin menjadikan kraftangan sebagai hobi untuk diberikan kepada yang tersayang. Ia satu hobi yang sangat menarik dan berfaedah mengisi masalapang.

 

Memperkenalkan

Satu-satunya PAKEJ LENGKAP MEMBUAT KRAFTANGAN KEYCHAIN NAMA SULAMAN BENANG yang pertama dijual di Internet.


(Inilah yang akan anda terima iaitu dvd keychain dan bahan projek 1)


Pakej ini mengajar anda membuat 5 jenis kraftangan keychain sulaman benang yang mempunyai nilai komersial yang tinggi dipasaran. Saya akan mengajar anda dari asas memegang keychain, membentuk huruf sehinggalah menghasilkan lima buah keychain komersial yang lengkap. Pembelajaran menggunakan video dan gambarajah amat jelas membantu anda memahami dan membuat keychain yang berkualiti. Video-video ini dipecah-pecahkan mengikut topik dan sangat teratur, jelas dan menarik.

Kandungan DVD ini




MODUL 1: BAHAN & TEKNIK AWAL KEYCHAIN

Di dalam modul ini anda akan belajar teknik awal dalam pembuatan keychain sulaman benang. Ia penting sebelum anda memulakan membuat keychain sulaman benang. Detail tentang bahan dan cara dapatkan turut akan diajar.

Apa yang akan anda belajar:-

1a. Pengenalan & Dari Mana Terciptanya Keychain Ini
1b. Bahan-Bahan & Cara Mendapatkannya
1c. Istilah & Nama Yang digunakan Dalam Belajar
1d. Video Penyediaan Bahan Untuk Buat Keychain
1e. Video Teknik Asas Memegang Keychain
1f. Video Teknik Meratakan Benang & Buat Lilitan.
1g. Video Teknik Merapatkan Benang.
1h. Video Teknik Membetulkan Benang bertindih







MODUL 2: BUAT HURUF, NOMBOR & SIMBOL

Di dalam modul ini anda akan belajar pelbagai jenis huruf besar, huruf kecil, nombor dan pelbagai jenis simbol yang menarik. Untuk huruf A, B dan C diajar melalui video. Manakala untuk huruf, nombor dan simbol yang lain diajar dengan gambar step by step. Lebih 500 gambar saya ambil untuk mengajar anda langkah demi langkah membuat huruf, nombor dan simbol. Ia sangat terperinci.

Apa yang akan anda belajar:-

2a. Pengenalan Pada Huruf, Nombor & Simbol Keychain Nama.
2b. Video Membuat Huruf A, B Dan C
2c. Panduan Step By Step Membuat Huruf A, B, C, D, E, F, G, H I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z
2d. Panduan Step By Step Membuat Huruf a, b, c, d, e, f, g, h i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z.
2e. Panduan Membuat Nombor 1,2,3, 4, 5, 6. 7, 8, 9, 0.
2f. Panduan Membuat Simbol Love, Simbol Star, Simbol Bunga, simbol dash, simbol batik, simbol koma atas, simbol arrow kiri, simbol arrow kanan.
2g. Cara Mencipta Simbol Anda Sendiri







MODUL 3: CARA BUAT KEYCHAIN KOMERSIAL

Di dalam video ini kita akan belajar cara membuat keychain komersial untuk dijual. Ada lima jenis keychain komersial Kelima-lima bentuk keychain ini akan diajar melalui video step by step yang terperinci.

Apa yang akan anda belajar:-

3a. Pengenalan Pada Keychain Komersial
3b. Video Buat Keychain Nama Komersial
3c. Video Buat Keychain Penanda Buku
3d. Video Buat Keychain Berbentuk Cincin
3e. Video Buat Keychain Putaran Dua Nama
3f. Video Buat Keychain Gulungan Pelbagai Nama.







MODUL 4: TEKNIK TAMBAHAN KEYCHAIN

Di dalam video ini kita akan belajar teknik tambahan untuk mempelbagaikan lagi keychain nama sulaman benang ini.

Apa yang akan anda belajar:-

4a. Pengenalan Teknik Tambahan Keychain
4b. Video Memasang Pemegang Keychain
4c. Video Teknik Membuat Ikatan Tepi style 1
4d. Video Teknik Membuat Ikatan Tepi style 2
4e. Video Mengeluarkan Dawai Halus Dari Wayar Terbuang.
4f. Video Teknik Memindahkan Benang Pada Kayu Lidi
4g. Cara Mengantung Keychain Pada Handphone.







MODUL 5: PENGIRAAN KOS KEYCHAIN NAMA

Di dalam video ini kita akan belajar cara membuat pengiraan kos untuk kelima-lima keychain nama anda. Kosnya amat rendah dan keuntunganna amat tinggi.

Apa yang akan anda belajar:-

5a. Pengenalan Pada Pengiraan Kos
5b. Pengiraan Kos Keychain Nama Komersial
5c. Pengiraan Kos Keychain Penanda Buku
5d. Pengiraan Kos Keychain Berbentuk Cincin
5e. Pengiraan Kos Keychain Putaran Dua Nama
5f. Pengiraan Kos Keychain Gulungan Pelbagai Nama







MODUL 6: PERNIAGAAN KEYCHAIN

Di dalam modul ini anda akan belajar tentang perniagaan keychain dari pengalaman saya sendiri. Ia sangat menguntungkan dan sambutannya amat menggalakkan.

Apa yang akan anda belajar:-

6a. Persediaan Awal Memulakan Bisnes Keychain
6b. Pengurusan masa dan bahan-bahan membuat keychain.
6c. Cara menentukan harga keychain nama mengikut huruf.
6d. Cara mengambil tempahan membuat keychain anda.
6e. Cara menjual keychain secara offline dari pengalaman saya sendiri.
6ff. Cara menjual keychain secara online dari pengalaman saya sendiri.




FREE BAHAN PROJEK 1

Di dalam pakej ini anda turut diberikan bahan projek 1 untuk anda terus berlatih membuat huruf, nombor dan simbol seperti yang di ajar di dalam dvd.




.
"Apabila Saudara Hairul memperkenalkan kepada saya, perniagaan keychain sulaman benang buatan sendiri, saya melihat ia satu perniagaan yang mempunyai potensi yang sangat hebat. Anda hanya perlu mempertaruhkan masa dan tenaga anda sahaja dan sedikit modal tetapi mampu menjana wang yang lumayan.

Panduan dan tutorial yang diberikan amat lengkap dan menyeluruh. Bermula dengan langkah-langkah menghasilkan keychain sulaman anda sendiri, pengiraan kos bahan mentah, panduan untuk anda meletakkan harga jual, sehinggalah cara-cara memasarkan keychain anda.

Saya amat tertarik dengan langkah demi langkah cara menyulam huruf A,B,C hingga Z, huruf kecil, nombor dan simbol. Ia amat mudah dipelajari. Tambahan lagi, video yang disediakan mengikut bab memudahkan lagi pembelajaran. Saya sendiri mampu membuatnya dengan baik.

Jika anda masih tercari-cari apakah perniagaan yang hendak anda ceburi, inilah pilihan anda yang paling tepat.  Labur RM0.70, untung sehingga RM5. Macam main forex la pulak."

Faezil Aidil
Web Programmer
http://www.faezil.net




.
"Bagi anda yang meminati bidang kraftangan dan ingin menghasilkannya sendiri memang patut memiliki produk ini. Panduan (Video dan gambar) yang diberi sangat lengkap bermula dengan menghasilkan huruf A hingga Z, nombor dan juga beberapa simbol yang biasa kita gunakan. Hanya perlu ikut panduan arahan yang diberikan dengan betul untuk menghasilkan kraftangan kita sendiri.

Dengan cara yang betul yang diajar dalam pakej ini, ia sebenarnya sangat mudah untuk dilakukan. Bagi saya sendiri, banyak yang saya boleh hasilkan melalui teknik sulaman benang ini selain daripada key chain. Mungkin saya boleh menghasikan penanda buku sebagai hadiah kepada rakan-rakan. Jujur saya katakan saya memang suka menghasilkan kraftangan sendiri. Jadi produk ini akan menambah lagi koleksi kraftangan saya dan terima kasih.

Nurul a.k.a Luvleey
Grafik Designer
http://www.syoksyok.com



 

Testimonial Pembeli DVD ini

Ini pula testimonial daripada pelangan yang telah berjaya menjana pendapatan dari menjual keychain sulaman benang.

 

 

 

 


keychain di hari raya



Pakej Ini Diposkan Ke Rumah Anda

Pakej ini diposkan ke rumah anda menggunakan Pos Laju. Saya akan memberikan Tracking Pos Laju dan anda boleh melihat sendiri perjalanan pakej ini ke rumah anda seperti dibawah. Pastikan ada orang di rumah/office untuk menerima pakej DVD ini. Jika tidak, pihak pos akan tinggalkan kad untuk anda collect sendiri di pejabat pos.


Contoh Tracking Pos Express


Video dalam bentuk video movie

DVD Video Utk Kelas Kek


DVD movie ini boleh dibuka di tv dvd player atau komputer, laptop, notebook, dvd player kereta atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Video ini sangat mudah dibuka. Masuk dvd, menu-menu akan kelihatan. Anda hanya perlu pilih menu dan submenu dengan remote control atau mousse/keyboard dan masuk ke dalam videonya.

Jika tv anda tiada dvd player, anda boleh beli dvd player di hypermarket atau lazada.com.my dgn harga yang murah. Jika notebook anda tiada dvd rom, boleh transfer ke pen drive. Atau boleh minta saya pos panduan ini dalam bentuk usb pendrive (ada tambahan bayaran kos pendrive)





Berapa harga pakej hebat Ini, Hairul?

Saya yakin ramai yang tidak sabar-sabar memulakan perniagaan keychain sulaman benang yang menguntungkan ini. Di dalam pakej ini, anda akan belajar lebih lagi. Jadi berapa harga pakej ini?

Harga RM150


Baiklah. saya tidak mahu membebankan anda.
Saya berikan Harga Special RM60.00 sahaja
Untuk semua modul dan bonus yang berbaloi
Untuk ilmu menjana pendapatan seumur hidup.


WOW, Hanya RM60.00 sahaja




KLIK SINI UNTUK CARA MEMBELI PAKEJ INI


ELOK CEPAT MULAKAN BISNES INI SEBELUM
ORANG LAIN MULAKAN DI TEMPAT ANDA




order dvd oversea
 

 

Ikhlas dari,





Mohd Hairul HIssam
Star Creative Center (JM0570510-X)


Kenali saya melalui blog saya di www.hairul.com
Banyak Resepi Best di blog saya di www.hairul.com


Untuk Pertanyaan Dan Bantuan:
Email Saya: soalan@hairul.com
Boleh sms/call saya di no h/p saya: +60137757915
Waktu Call/SMS ialah dari 11.00 pagi hingga 9.30 malam sahaja
Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/email dan saya akan reply bila saya balik.





ebook bonus

SAMPLE PERCUMA
3 EBOOK SPECIAL

3 Ebook bergambar ini diberikan percuma
ke email anda pada hari ini juga.
Ruangan email ada dibawah sekali.

Tahukah anda membuat kek batik tidak
memerlukan
oven atau mixer
. Cukup kuali untuk memasak bahannya.
Setelah masak di masukkan ke dalam acuan dan disejukkan.

Potongan buah style hotel ini sangat menceriakan hidangan majlis anda. Barulah gempak majlis anda. Ia menjadikan hidangan anda sungguh menyelerakan dan menyerlah

Resepi mee goreng mamak ini dari pengalaman saya semasa bekerja di restoran dulu. Memang sedap dan lazat menikmati  mee goreng mamak bersama keluarga.

Dapatkan segera sebelum ditarik balik.
Ebook ini Hanya dihantar ke email anda sahaja.
Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.